Header Vilja mol Online Business Mnaager en Strateeg

Krijg weer grip en structuur in je bedrijfsgroei, Finance, Bedrijfsprocessen of HRM.

Ondernemers die (te) snel groeien en onderweg de focus en grip op hun business zijn kwijtgeraakt hebben handvatten nodig om een stevig fundament te creëren, structuur te krijgen in finance en HRM om vervolgens een geweldige bedrijfsgroei te kunnen gaan realiseren. 

Als ondernemer denk je dat je business in jouw ogen niet te snel kan groeien maar je moet wel oppassen dat de continuïteit niet in gevaar komt. Een te snelle groei kan namelijk leiden tot problemen in je liquiditeit, interne communicatie en je bedrijfsprocessen. Dit kan er weer voor zorgen dat je de grip op je geweldige bedrijf kwijt raakt en je klanten kunnen gaan afhaken. Voor de buitenwereld lijkt het altijd of een snelgroeiende onderneming het met alles voor de wind gaat maar het kost de ondernemer(s) vaak meer inspanning om het groeiproces van hun business in goede banen te leiden dan men denkt.

Herken jij onderstaande punten in jouw business?


Je moet voortdurend investeren in je bedrijf om de groei te kunnen bekostigen?
De beheersbaarheid en controle van processen komen in gevaar?
Er worden veel fouten gemaakt op verschillende afdelingen?
Er heersen liquiditeitsproblemen?
De interne communicatie verloopt moeizaam?
Klanten haken af ?

Zie jij herkenning?

Dan kan ik je helpen om die handvatten aan te reiken om jouw business weer in goede banen te leiden en te zorgen dat jij weer focus en grip krijgt op je bedrijf.

Plan vrijblijvend een groeimeeting in met mij om te kijken waar je tegenaan loopt met jouw business. Zo kun je weer vol vertrouwen verder groeien en successen behalen.