Vilja Mol Online Business Manager & Strateeg

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken!

Hey ik ben Vilja Mol, ondernemer in hart en nieren en top dat je even verder kijkt naar wie ik ben. Ik ben geboren en getogen in de Zaanstreek. Met mijn business help ik (jonge) ondernemers die willen groeien en (te) snel groeien en onderweg de focus op hun business zijn kwijtgeraakt die handvatten aan te reiken om een stevig fundament te creëren, structuur te krijgen en hierdoor een geweldige bedrijfsgroei te kunnen realiseren.

Als persoon ben ik enthousiast, sprankelend en open. Ik ben zeer gedreven, out of de box denkend en ik werk vanuit een grote betrokkenheid en met persoonlijke aandacht voor de ander. Waar een ander afhaakt ga ik door om met resultaat het doel te behalen.

Ik hou van puur koken, lekker weg met de camper en doen waar ik goed in ben. Verbinden, inspireren, ondersteunen en ontzorgen zit in mijn bloed, dit heb ik met mijn geboorte meegekregen en zit gestanst in mijn blauwdruk. Dat is mijn kracht en hier ben ik retegoed in.

Niet blij met je
business
zoals het nu gaat?
kom in
beweging!

Doen waar je goed in bent is dan ook mijn motto, want als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken en mijn werk is ontzettend leuk.

Doordat ik kan doen waar ik goed in ben, hier veel energie van krijg kan ik ondernemers weer in beweging laten komen om positief en ontspannen te gaan ondernemen. De stress levels kunnen omlaag en er is weer focus voor de business!

Genoeg over mij. Ik hoor graag in een vrijblijvende online meeting wat groei kan betekenen voor jouw business.

Let’s Meet